NAH_Gast
03.2015-02.2018
Sustainable producing and consuming in out-of-home-catering.
03.2015-02.2018
Sustainable producing and consuming in out-of-home-catering.
Kompetenzen:
Außer-Haus-Verpflegung, Gemeinschaftsverpflegung, Nachhaltigkeit in der Gastronomie, Nachhaltigkeitsforschung, Nachhaltigkeitsmanagement
Außer-Haus-Verpflegung, Gemeinschaftsverpflegung, Nachhaltigkeit in der Gastronomie, Nachhaltigkeitsforschung, Nachhaltigkeitsmanagement
NAH_Gast is a joint research project. It aims to initiate and distribute transformation processes for sustainable producing and consuming in out-of-home-catering.
Institution:
iSuN Institut für Nachhaltige Ernährung und Ernährungswirtschaft
Fachbereich Oecotrophologie, FH Münster
iSuN Institut für Nachhaltige Ernährung und Ernährungswirtschaft
Fachbereich Oecotrophologie, FH Münster